GE EN GÅVA

Tack vare dig får fler barn rätt träning! Din gåva ger ett barn frihet att röra sig med sin egen kropp. DU är viktig! TACK!

FÖRETAG

Som företag kan du betala med faktura. För gåvor från 20.000sek kan ert företag få en konsert av våra musiker.  TACK!

BLI MÅNADSGIVARE

Hjälp fler barn till ett värdigt liv! Barnen är otroligt tacksamma för att DU vill bli Månadsgivare! TACK!

Tillsammans Bygger Vi Saga Village

En plats du kan få .

MÅLGRUPPENS ÖNSKEMÅL

Vi skulle gärna vilja veta vilka aktiviteter just Du skulle vilja göra så att vi kan anpassa lokaler och verksamheten. Saga Village är ett levande projekt som formas aktivt av målgruppen.

SVARA OCH SKICKA! DINA ÖNSKEMÅL DRIVER PROJEKTEN INOM SAGA VILLAGE! .

Vad är Saga Village?

Saga Village är ett funktionscenter som erbjuder träning, fysisk aktivitet, kultur, musik och workshops för personer med funktionsvarianter.
Det finns ingen liknande verksamhet för närvarande. Vår verksamhet är unik gällande träning och fysisk aktivitet samt kultur, musik och utbildning/workshops inom näring och friskvård/hälsa

Samarbeten

Uppsala Handikappidrott vill att vi bygger center så deras medlemmar kan få möjlighet till professionell, individuell och personlig hjälp med träning. Föreningen Saga ställde upp med bord på parasportdagen på Fyrishov och en PT, specialiserad inom träning och fysisk aktivitet för personer med funktionsvarianter.
Uppsala Handikappidrott har skrivit konserten på sin hemsida och det finns ett etablerat samarbete med föreningen Saga.

 
Riksföreningen Grunden. Föreningen Saga representerar Uppsala Grunden som lokalförening och har varit med i tidningen Grunden som skrev om konserten på Slottsbiografen som arrangerades av Föreningen Saga och Föreningen Changes i september 2022. Föreningen Grunden erbjuder även juridisk hjälp till sina medlemmar. Vi kommer att samarbeta mycket med TV kanalen.

 
Föreningen Changes. Kulturföreningen. Vi har haft ett längre samarbete och med föreningen Saga sattes en stor konsert upp i september i Uppsala på Slottsbiografen. Det planeras att sätta upp en varje år. Föreningen Changes ska även sätta upp musikaler med blandade artister (med och utan funktionsvarianter). Denna förening kommer att hålla i många musikevents och workshops i den delen som är avsedd för denna aktivitet.

 
God Assistans. Genom samarbete med detta assistansbolag får vi delvis lite sponsorpengar till verksamheten. Vi kan även ge juridisk hjälp till medlemmar i Föreningen Saga då de har mycket bra advokater som är specialister inom LSS. Vi kan få föreläsare till konferenser genom God Assistans.

Rulla till toppen